Vraag hier uw offerte aan

Bedankt! Uw aanvraag is ontvangen. U hoort zo spoedig mogelijk van ons!
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Sponsoring

Sponsoring

SV ’t Harde breidt sponsorborden hoofdveld uit.

Frequente bezoekers van Sportpark Schenk zal het waarschijnlijk de laatste weken zijn opgevallen. In de beide ballenvangers achter de doelen op het hoofdveld zijn twee extra rijen rails voor sponsorborden aangebracht. Nadat de sponsorcommissie de laatste 2 jaar een behoorlijk aantal oude borden rondom hoofveld heeft vervangen ontstond de dringende vraag naar extra ruimte voor nieuwe bord- en pakketsponsoren. Deze ruimte is nu gecreëerd d.m.v. het aanbrengen van extra bordenrails in de beide ballenvangers. Hiermee is de capaciteit rondom het hoofdveld vergroot met ruim 100 meter

In verband met deze uitbreiding was het echter wel noodzakelijk om de beide ballenvangers te voorzien van schoren. Hiervoor zijn in samenwerking met Topsponsor Adfence Hekwerken nieuwe constructies achter de ballenvangers aangebracht. Zeer recent is, door enkele vrijwilligers, de laatste hand gelegd aan het aanbrengen van de onderlinge verbindingen in deze schoor-constructies. Het bestuur en sponsorcommissie zijn zeer content met deze gerealiseerde uitbreiding van het reclamebordengilde en waarbij de dank uit gaat naar Topsponsor Adfence Hekwerken en de Gemeente Elburg voor de samenwerking. Speciale dank gaat uit naar de enthousiaste vrijwilligers die hun vrij uren hebben aangewend om deze belangrijke klus te klaren.

Inmiddels is in de nieuwe uitbreiding de eerste 30 meter nieuwe sponsorborden al weer aangebracht. Hiervoor bedankt S.V. ’t Harde deze nieuwe sponsoren nogmaals zeer hartelijk.

Door de uitbreiding is er nu weer volop ruimte voor nieuwe sponsoren om zich d.m.v. pakket- en/of bordsponsoring te presenteren op Sportpark Schenk. Heeft u met uw bedrijf ook belangstelling om sponsor te worden bij S.V. ’t Harde? Bekijk dan onze sponsormogelijkheden op www.svtharde.nl/sponsoring of neem contact op via sponsorcommissie@svtharde.nl

Nieuw Sponsorcontract Adfence / SV ’t Harde

Al een aanzienlijk aantal jaren is Top-sponsor Adfence uit ’t Harde verbonden aan S.V. ’t Harde. Daarnaast maakt de vereniging ook gebruik van de diensten en leveringen op hekwerk-gebied van deze sponsor. Adfence verlengt nu haar Top-sponsoring wederom met 3 seizoenen. Een bijzonder feit is ook dat een aanzienlijk gedeelte van de weknemers van Adfence lid is, of voetbalt bij S.V. ’t Harde.

Afgelopen woensdagavond 29 augustus hebben Marchel Akster namens Adfence en Mark Timmers namens de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde hun handtekeningen gezet onder de nieuwe sponsorovereenkomst.  Namens de sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde gaat de dank uit naar Marchel Akster en André Bosch voor de voortzetting van deze mooie sponsoring en samenwerking. Als dank en blijk van waardering overhandigde Mark Timmers beide heren een persoonlijk geschenk en een fraai boeket bloemen.

Adfence, hekwerk en constructie is de Specialist in maatwerk!

Sponsoring trainingspakken ’t Harde C1

Vraag hier uw offerte aan

Bedankt! Uw aanvraag is ontvangen. U hoort zo spoedig mogelijk van ons!
Unable to send your message. Please fix errors then try again.