Over ons


Adfence Beveiliging

Met een betrouwbaar alarmsysteem, kunt u met een gerust hart van huis. U weet immers dat een inbreker vrijwel direct vertrekt, zodra het alarm afgaat. Hij graait niet langdurig door uw spullen, beschadigt uw inboedel niet en neemt weinig tot niets mee. Bent u zelf thuis als het alarm afgaat, dan weet u dat er onraad is. U kunt tijdig reageren en voorkomen dat u de inbreker tegenkomt.

Valt uw woning in een hogere risicoklasse, dan kan uw verzekeringsmaatschappij een alarmsysteem verplicht stellen. Laat u op eigen initiatief een alarmsysteem installeren, dan levert dit vaak een premiekorting voor uw inboedel- verzekering op. Ook deze aspecten vertellen wij u tijdens een vrijblijvend gesprek.

Onze aanpak van uw beveiligingsinstallatie

  • Degelijk onderhoud
  • De meldkamer is er voor u

Degelijk onderhoud

Onze dienstverlening gaat verder dan de verkoop en installatie van beveiligingssystemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Zo bieden wij jaarlijks onderhoud en 24/7 service. Nieuwe ontwikkelingen leiden soms tot nieuwe inzichten. Daarom is het verstandig om jaarlijks te bekijken of uw oplossing nog voldoet.

Storingen

Een alarmsysteem moet passen bij het risiconiveau van uw pand. Eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid spelen hierbij een belangrijke rol. Zo hoort u eerst een bescheiden waarschuwingstoon als u het alarm per ongeluk zelf activeert. Daarna treedt de werkelijke alarmering pas in werking. Wordt het alarmsysteem geactiveerd als u niet thuis bent, dan stopt de alarmering na enige tijd. Blijft de inbreker in uw woning, dan herhaalt deze procedure zich automatisch.

Mochten er onverhoopt storingen optreden, dan is onze technische dienst snel ter plaatse om deze te verhelpen.

Eenvoudig in gebruik

In principe werken alle alarmsystemen op vergelijkbare wijze. Een detector registreert een inbraak (poging) en geeft dit via een elektrische impuls door aan een centrale. Deze activeert een combinatie van één of meer sirenes, een flitslicht en/of een telefoonkiezer voor doormelding naar de meldkamer. Alle onderdelen van een alarmsysteem zijn beveiligd tegen sabotage. Het vernielen van een kabel of een detector helpt de inbreker dus niet.

Service en support

Uw bezittingen worden elektronisch bewaakt. Uw beveiligingsinstallatie staat d.m.v. een online verbinding rechtstreeks in contact met de meldkamer. Een alarm is direct op de terminals van de meldkamer zichtbaar, waarop de centralist onmiddellijk adequate actie zal ondernemen. Dit gebeurt uiteraard zoals vooraf met u is afgesproken.